حضور دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر سراسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران، شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر سراسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور  در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

این رقابت‌ها که هر 2 سال یک بار بین دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود در سال 1403 در دانشگاه‌های؛ اصفهان برای پسران و دانشگاه صنعتی اصفهان برای دختران برگزار می‌شود.

کاروان دانشگاه تهران در این دوره از مسابقات حدود 355 نفر هستند که شامل ورزشکاران، مسئولین کاروان و کمیته‌های اجرایی و فنی خواهد بود.

این مسابقات در دو دانشگاه؛ اصفهان و صنعتی اصفهان در بازه 15 الی 25 مرداد ماه برگزار خواهد شد.

آئین نامه مسابقات

سهمیه رشته‌های اجتماعی پسران