جشنواره ورزشی کارکنان و دانشجویان - جام رمضان

۲۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۵ کد : ۳۳۸۲۶ خبر رویدادهای جاری
جشنواره ورزشی کارکنان و دانشجویان - جام رمضان

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، اداره کل تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد با هدف توسعه ورزش و ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان و دانشجویان محترم، جشنواره جام رمضان را در دو بخش (کارکنان و دانشجویان) برگزار نماید.

این مسابقات در بازه 27 فروردین ماه الی 15 اردیبهشت برگزار خواهد شد. در این دوره از مسابقات سعی شده از رشته‌های بومی محلی (وابسته به فدراسیون بومی محلی ایران) مانند؛ دال پلان و هفت سنگ استفاده شود که به نوبه خود شور و نشاط خاصی را بین مشارکت کنندگان ایجاد می‌کند.

همچنین آئین نامه برگزاری این مسابقات با اصلاحات نهایی در لینک زیر به منظور بهره برداری تقدیم می‌گردد.

سرپرست جشنواره: نوری نظری طبا

آئین نامه فنی

آئین نامه عمومی

آئین نامه انضباطی