برگزاری جشنواره ورزشی سال ۱۴۰۰ کارکنان و اعضاء هیئت علمی دانشگاه تهران

آیین نامه جشنواره ورزشی سال ۱۴۰۰ کارکنان و اعضاء هیئت علمی دانشگاه تهران منتشر شد.

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۰ کد : ۱۸۸۰۰ خبر رویدادهای جاری
این جشواره بصورت مجازی از تاریخ ۷ شهریور الی ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۰ در ۱۰ رشته تیمی و انفرادی برگزار خواهد شد.

آیین نامه جشنواره ورزشی سال 1400 کارکنان و اعضاء هیئت علمی دانشگاه تهران منتشر شد.

پانزدهمین جشنواره ورزشی کارکنان و اعضاء هیئت علمی دانشگاه تهران با هدف تشویق اهالی دانشگاه به انجام فعالیت های ورزشی، فراهم کردن امکان رقابت سالم و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی متناسب با بیماری کوید 19 برنامه ریزی و اجرا می گردد.

این جشواره بصورت مجازی از تاریخ 7 شهریور الی 20 مهر ماه 1400 در 10 رشته تیمی و انفرادی برگزار خواهد شد و برای قضاوت رقابت ها از داوران مجرب فدراسیون ورزشی مرتبط استفاده خواهد شد.

مراسم اختتامیه جشنواره، روز دوشنبه 26 مهرماه همزمان با روز تربیت بدنی برگزار خواهد شد.

دریافت آیین نامه جشنواره