۱۱ دی، زمان برگزاری مسابقات آنلاین شطرنج قهرمانی دانشگاه های کشور

مسابقات آنلاین شطرنج قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

مسابقات آنلاین شطرنج قهرمانی کشور دانشجویان دخترو پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌گردد.
۰۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۱ کد : ۱۴۰۳۸ خبر رویدادهای جاری
این مسابقات ۱۱ و ۱۲ دی، در دو بخش دختران و پسران به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می شود.

مسابقات آنلاین شطرنج قهرمانی کشور دانشجویان دخترو پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور ۱۱ و ۱۲ دیماه ۱۳۹۹ سال جاری به میزبان دانشگاه جامع علمی-کاربردی برگزار می‌گردد. جهت مشاهده آئین نامه به لینک ذیل مراجعه بفرمائید:

/file/download/news/1608530198-.pdf

/file/download/news/1608530282-.pdf