معرفی دو ورزشکار پرافتخار در هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر

۱۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۱ کد: ۵۵۲۵۸ خبر رویدادهای ملی و بین المللی
تعداد بازدید: ۴۲
درخشش دو شناگر دانشگاه تهران به عنوان بهترین ورزشکاران در هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور.
معرفی دو ورزشکار پرافتخار در هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران، در هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر که به میزبانی دانشگاه شاهرود برگزار شد، سه ورزشکار با کسب مدال‌های رنگارنگ و امتیازات بالا، به عنوان افتخارآفرینان این دوره از مسابقات معرفی شدند که از این سه نفر دونفر از دانشگاه تهران بودند. اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران ضمن تبریک به این ورزشکاران، عملکرد درخشان آن‌ها را نشان‌دهنده عزم و اراده والای دانشجویان ورزشکار کشور دانست.

آراد مهدی‌زاده، شناگر تیم دانشگاه تهران، با کسب ۴ مدال طلا در دو ماده انفرادی و دو ماده تیمی و ثبت ۴۰ امتیاز، برای تیم دانشگاه خود افتخار آفرین شد. سینا غلام‌پور، شناگر تیم دانشگاه تهران، با کسب ۳ مدال طلا در دو ماده تیمی و یک ماده انفرادی و همچنین یک مدال نقره در یک ماده انفرادی و ثبت ۳۷ امتیاز، برای تیم دانشگاه خود افتخار آفرین شد. امیرحسین آدمی‌نژاد، بازیکن تیم تنیس روی میز دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان شرقی، با کسب سه مدال طلا در سه بخش انفرادی، دوبل و تیمی و نیز کسب ۳۰ امتیاز، برای تیم دانشگاه خود افتخارآفرین شد.

این موفقیت‌های ارزشمند، حاصل تلاش بی‌وقفه ورزشکاران، حمایت کادر فنی و برنامه‌ریزی دقیق مسئولان ورزش دانشگاه‌ها است. اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران ضمن تقدیر از این قهرمانان، برای تمامی دانشجویان ورزشکار کشور آرزوی موفقیت و سربلندی روزافزون دارد.


( ۲ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.