قهرمانی شنای دانشگاه تهران در شاهرود با ۷ طلا، ۲ نقره و ۴ برنز

۱۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۰۸ کد: ۵۵۲۱۷ خبر رویدادهای ملی و بین المللی
تعداد بازدید: ۱۹
هت‌تریک طلایی در آب؛ امیر هومن میرمُنتهایی با دو طلا و یک نقره درخشان شد ؛ آراد مهدی‌زاده برترین ورزشکار المپیاد شد.
قهرمانی شنای دانشگاه تهران در شاهرود با ۷ طلا، ۲ نقره و ۴ برنز

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران، رقابت‌های شنای پسران هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور در شاهرود با درخشش خیره‌کننده شناگران دانشگاه تهران به پایان رسید و تیم شنای دانشگاه تهران با کسب ۷ مدال طلا، ۲ مدال نقره، ۴ مدال برنز، ۲ مقام چهارمی و ۲ مقام پنجمی، عنوان قهرمانی رقابت‌های شنا را از آن خود کرد.

در آخرین روز این رقابت‌ها، امیر هومن میرمُنتهایی با کسب مدال نقره در ماده ۱۰۰ متر کرال پشت، سومین مدال خود در این دوره از المپیاد را به دست آورد و با دو مدال طلا و یک نقره، عملکردی درخشان از خود به جا گذاشت. در همین ماده، سید کیان حسینی در جایگاه چهارم قرار گرفت.

همچنین محمدحسن معینی‌فر که پیش از این در ماده ۱۰۰ متر قورباغه به مدال نقره دست یافته بود، در ماده ۲۰۰ متر قورباغه نیز با کسب مدال برنز، دومین مدال خود در این دوره از رقابت‌ها را به گردن آویخت.

در ادامه افتخارات روز پایانی، تیم شنای دانشگاه تهران در ماده ۴ در ۱۰۰ متر آزاد تیمی با ترکیب آراد مهدی‌زاده، مرتضی حسینی، امیر هومن میرمُنتهایی و سینا غلامپور به مدال طلا دست یافت تا پرونده درخشان شناگران دانشگاه تهران با یک طلای ارزشمند دیگر بسته شود.

آراد مهدی‌زاده؛ برترین ورزشکار هفدهمین المپیاد

درخشش شناگران دانشگاه تهران تنها به قهرمانی تیمی محدود نماند و آراد مهدی‌زاده با کسب چهار مدال طلا، عنوان برترین ورزشکار هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر کشور را به خود اختصاص داد.

مهدی‌زاده در این دوره از رقابت‌ها در ماده ۵۰ متر قورباغه، ۱۰۰ متر قورباغه، ۴ در ۵۰ متر مختلط تیمی و ۴ در ۱۰۰ متر آزاد تیمی به مقام نخست رسید و با چهار طلای ارزشمند، نام خود را به عنوان یکی از چهره‌های شاخص این دوره از المپیاد ثبت کرد.

کارنامه درخشان تیم شنا؛ از طلای تیمی تا مدال‌های انفرادی

در بخش تیمی، دانشگاه تهران در دو ماده ۴ در ۵۰ متر مختلط تیمی و ۴ در ۱۰۰ متر آزاد تیمی به مقام قهرمانی رسید.

در بخش انفرادی نیز سینا غلامپور در ۱۰۰ متر آزاد به مدال طلا و در ۵۰ متر آزاد به مدال نقره رسید. امیر هومن میرمُنتهایی در ۵۰ متر و ۱۰۰ متر کرال پشت دو مدال طلا کسب کرد. آراد مهدی‌زاده نیز دو طلای ۵۰ و ۱۰۰ متر قورباغه را به نام خود ثبت کرد.

امیرحسین بیک‌محمدی در ۵۰ متر پروانه به مدال نقره و در ۵۰ متر آزاد به مدال برنز دست یافت. محمدحسن معینی‌فر صاحب مدال نقره ۱۰۰ متر قورباغه و برنز ۲۰۰ متر قورباغه شد. مرتضی حسینی در ۴۰۰ متر آزاد به مدال برنز رسید و در ۱۰۰ متر آزاد چهارم شد. سید کیان حسینی مدال برنز ۵۰ متر کرال پشت را به دست آورد و در ۱۰۰ متر کرال پشت چهارم شد. علی نقوی نیز در ۴۰۰ متر آزاد و ۱۰۰ متر پروانه به ترتیب پنجم شد.

هدایت تیم شنای دانشگاه تهران در این رقابت‌ها بر عهده روح‌الله حسینی به عنوان مربی بود و حمید برارزاده و محمد طاها سمائی نیز سرپرستی تیم را بر عهده داشتند.

بدین ترتیب، تیم شنای دانشگاه تهران با مجموعه‌ای از مدال‌های ارزشمند و ثبت یکی از درخشان‌ترین عملکردهای خود در المپیاد، قهرمانی هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر کشور در رشته شنا را جشن گرفت و سهم مهمی در موفقیت کاروان دانشگاه تهران در شاهرود داشت.


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.