پیروزی پرگل تیم فوتبال دانشگاه تهران در نخستین دیدار هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور
به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران، تیم فوتبال پسران دانشگاه تهران در نخستین دیدار خود در هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور، با ارائه نمایشی قدرتمند موفق شد تیم دانشگاه غیرانتفاعی زند شیراز را با نتیجه چهار بر صفر شکست دهد.
این دیدار در زمین فوتبال دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برگزار شد و تیم دانشگاه تهران از همان دقایق ابتدایی مسابقه با ارائه بازی منسجم و هدفمند، برتری خود را به حریف تحمیل کرد و در نهایت با ثبت چهار گل، نخستین پیروزی خود در این دوره از رقابتها را جشن گرفت. در جریان پیروزی تیم فوتبال دانشگاه تهران در اولین مسابقه خود در برابر دانشگاه زند شیراز، آرمان کریم بیگی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
این برد پرگل، شروعی امیدوارکننده برای نمایندگان دانشگاه تهران در رقابتهای فوتبال هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور محسوب میشود و شاگردان کادر فنی دانشگاه تهران با انگیزه مضاعف، خود را برای دیدارهای پیش رو آماده خواهند کرد.
اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران ضمن تبریک این پیروزی به دانشجویان ورزشکار، کادر فنی و عوامل اجرایی تیم فوتبال، برای نمایندگان دانشگاه تهران در ادامه این رقابتها آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.

نظر شما :