رکاب ‌زنان دانشگاه تهرانی در مسیر پاریز تا پاریس – گرجستان

۲۴ آبان ۱۴۰۴ | ۱۳:۵۹ کد: ۵۰۹۹۹ خبر رویدادهای جاری
تعداد بازدید: ۱۰۵
رکاب ‌زنان دانشگاه تهرانی در مسیر پاریز تا پاریس – کشورگرجستان را طی کردند.
رکاب ‌زنان دانشگاه تهرانی در مسیر پاریز تا پاریس – گرجستان

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران، گروه رکاب‌زنان دانشگاه تهران در ادامه‌ی سفر بین‌المللی خود با شعار الهام‌بخش «پاریز تا پاریس» تاکنون بیش از ۳۱۰۰ کیلومتر را با دوچرخه پیموده‌اند. این مسیر شامل ۲۰۰۰ کیلومتر در خاک ایران، ۷۰۰ کیلومتر در خاک ارمنستان و ۴۰۰ کیلومتر در خاک گرجستان بوده است.

اکنون این گروه در آستانه‌ی ورود به شهر باتومی قرار دارند، شهری که نقطه‌ی اتصال فرهنگ‌های قفقاز و اروپا محسوب می‌شود و می‌تواند آغازگر مرحله‌ی تازه‌ای از سفر آنان باشد.

هدف اصلی این حرکت ورزشی-فرهنگی، ترویج صلح، دوستی میان ملت‌ها و نمایش توان و اراده‌ی ایرانی در مسیرهای بین‌المللی عنوان شده است. اعضای تیم با عبور از مرزهای مختلف، پیام همبستگی و امید را به مردم کشورهای مسیر رسانده‌اند و با استقبال گرم جوامع محلی روبه‌رو شده‌اند.

این سفر نه تنها یک تجربه‌ی ورزشی طاقت‌فرسا، بلکه نمادی از پایداری، همبستگی و روحیه‌ی جوانان ایرانی در عرصه‌های جهانی است. رکاب‌زنان دانشگاه تهران پس از عبور از باتومی، مسیر خود را به سوی کشور ترکیه ادامه خواهند داد تا در نهایت به مقصد نهایی، شهر پاریس برسند؛ جایی که پایان سفر، آغاز روایت تازه‌ای از دوستی و همکاری میان ملت‌ها خواهد بود.


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.