پیام مدیرکل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران در هفته تربیت بدنی

۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۸ کد : ۴۳۹۶۰ خبر رویدادهای جاری
پیام مدیرکل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران در هفته تربیت بدنی

هفته تربیت بدنی و ورزش مبارک

همه اهالی ورزش، چه از میدان دانش و چه از میدان عمل و رقابت، روزهای پایانی مهرماه را با شوقی وصف ناپذیر گرامی می‌دارند و این روزها را همچون روزهای به دنیا آمدن نوزادی پرمایه به یکدیگر تبریک می‌گویند. این گرامی داشتن و تبریک گفتن‌ها بی دلیل نیست:

1. ورزش به عنوان ابزاری کم هزینه در خدمت پویایی جامعه است و همواره دریچه‌هایی نو به باغ نشاط اجتماعی می‌گشاید.
  2. ورزش با بکارگیری منش پهلوانی و تاسی به آموزه‌های دینی و ملی، ملزومات اعتلای فرهنگ را فراهم می‌آورد.
  3. ورزش با افتخار آفرینی قهرمانانش اتحاد و همبستگی ملی را در بالاترین سطح موجب می‌شود و آنرا تقویت می‌کند.
  4. دانش آموخته‌های علوم ورزشی که در دوران سواد اندوزی به واسطه بین رشته‌ای بودن این دانش با علوم انسانی، پایه، اجتماعی، مدیریتی، فنی و مهندسی، زیست پزشکی و ... آشنا می‌شوند، افراد چند وجهی با قابلیت‌های بالای حل مسئله هستند. بنابراین ظرفیت مدیریت در بالاترین سطوح اجرایی  را دارند و می‌توانند به خوبی سازمان‌ها و نهادهای حتی غیر ورزشی را به بهترین شکل اداره و رهبری نمایند.
  5. ورزش علیه بیماری‌ها به پاخاسته و در پیشگیری، درمان و بازتوانی انواع بیماری‌های مزمن غیر واگیر از دیابت و پرفشاری خون گرفته تا چاقی و آسم و ام اس و سرطان گرفته تا آلزایمر و ... نقشی انکارناپذیر و تایید شده دارد.

بنده نیز به سهم خود طی سالیان دراز دانش اندوزی و مهارت آموزی تلاش‌هایی داشته‌ام تا نقش و جایگاه ورزش و علوم ورزشی را در بین جوانان این مرز و بوم به ویژه دانشجویان که موتور محرک توسعه  آینده ایران عزیزمان هستند، معرفی کنم.

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل

که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم