جلسه هیات ورزش های دانشگاهی استان تهران برگزار شد

۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۵ کد : ۴۳۹۵۹ خبر رویدادهای جاری
جلسه هیات ورزش های دانشگاهی استان تهران با حضور مدیران دانشگاه‌ها برگزار شد
جلسه هیات ورزش های دانشگاهی استان تهران برگزار شد

به گزارش روابط  عمومی هیات ورزش های دانشگاهی استان تهران، نشست هیات رئیسه هیات ورزش های دانشگاهی استان تهران در تاریخ 24 مهر 1403 با حضور مدیران تربیت بدنی دانشگاههای استان و اعضای هیات رئیسه در محل این هیات واقع در اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این جلسه درباره تعیین ارکان هیات رئیسه، تصویب تقویم عملیاتی شش ماهه دوم سال  1403 شامل برنامه های هفته تربیت بدنی، لیگ های دانشجویی، دوره های آموزشی و برنامه سالیانه هیات تبادل نظر شد. همچنین در مورد اعلام میزبانی لیگ مسابقات کشوری با عنایت به زیر ساخت مناسب در رشته‌های والیبال و شطرنج بر اساس تقویم فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی از سوی دانشگاه تهران اعلام آمادگی شد.