پیام رئیس دانشگاه تهران بعد از قهرمانی کاروان ورزشی دانشگاه

۲۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۸ کد : ۴۳۰۲۶ خبر رویدادهای جاری
کاروان ورزشی دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور – اصفهان۱۴۰۳
پیام رئیس دانشگاه تهران بعد از قهرمانی کاروان ورزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، در اختتامیه شانزدهمین المپیاد ورزشی کشور در اصفهان، دکتر مقیمی رئیس  دانشگاه تهران در مصاحبه با خبرنگار شبکه تلویزیون اینترنتی دانشگاه گفت: بیشتر رسم بر این است که قهرمانان ملی جذب دانشگاه‌ها می‌شوند تا در فعالیت‌های ورزشی آنها حضور یافته و برای دانشگاه مربوط مقام کسب کنند. اما هدف در دانشگاه تهران پرورش و تربیت قهرمان است. هدف این است که دانشجویان با حضور در میادین مختلف ورزشی آماده پذیرش در تیم‌های ورزشی ملی شوند. به همین دلیل در چند سال اخیر علاوه بر ورزش قهرمانی بر ورزش همگانی هم تمرکز شده است تا علاوه بر دستاوردهای مفید روحی روانی شاهد ارتقاء سطح علمی آموزشی افراد هم باشیم.