تیم جودو پسران دانشگاه تهران دو مدال نقره کسب کرد

۲۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۶ کد : ۴۳۰۲۲ خبر رویدادهای جاری
کاروان ورزشی دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور – اصفهان۱۴۰۳
تیم جودو پسران دانشگاه تهران دو مدال نقره کسب کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی،  تیم جودو پسران دانشگاه تهران افتخارآفرین با کسب 2 مدال نقره و یک عنوان چهارم به کار خود پایان داد. تیم جودو پسران با ترکیب؛ محمد پیرهادی، فرهاد نوروزی، امین محبی، سروش قریبانی و حامد اردش به سرپرستی جعفر بلالی، و مربیگری مهدی قربان شمیرانی در این دوره از رقابت‌ها حضور داشت و مدال نقره مسابقات را کسب کرد.

کاروان دانشگاه تهران با نام "پیشگامان پیشرفت" و با شعار "کوشش، ایثار و پیشرفت" در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور سال 1403 حضور یافت.