تیم کاراته دختران دانشگاه تهران مقام دوم شانزدهمین المپیاد کشوری را کسب کرد

۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۴ کد : ۴۳۰۰۳ خبر رویدادهای جاری
کاروان ورزشی دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور – اصفهان۱۴۰۳
تیم کاراته دختران دانشگاه تهران مقام دوم شانزدهمین المپیاد کشوری را کسب کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، در بخش کاراته دختران دانشگاه تهران در جایگاه دوم ایستادند. نرگس سادات میراحمدی در وزن منفی ۵۰ کیلوگرممدال نقره گرفت، نسرین محمودی در وزن منفی ۵۵ کیلوگرم مدال طلا کسب کرد، زینب ترکیان در وزن منفی ۶۱ کیلوگرم مدال برنز را برد و مبیناکیانی در وزن منفی ۶۸ کیلوگرم به مقام پنجم و کسب یک امتیاز شیرین دست یافت و سپیده امینی در کاتای انفرادی مدال نفره این دوره از مسابقات را کسب کرد. مربی تیم راضیه جلیل پور، سرپرست تیم فاطمه شرفی پور و مسئول رشته الهام بهرامی هدایت تیم را در این دوره از مسابقات بر عهده داشتند.

کاروان دانشگاه تهران با نام "پیشگامان پیشرفت" و با شعار "کوشش، ایثار و پیشرفت" در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور سال 1403 حضور یافت.