قهرمانی تیم ووشو دختران دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد کشوری

۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۲ کد : ۴۳۰۰۲ خبر رویدادهای جاری
کاروان ورزشی دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور – اصفهان۱۴۰۳
قهرمانی تیم ووشو دختران دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد کشوری

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی،  ووشو کاران دختر دانشگاه تهران با مدال‌های رنگارنگ‌ خوش درخشیدند و مقام اول را کسب کردند. در بخش ساندا، فاطمه حسنی در وزن منفی ۵۶ کیلوگرم مدال نقره گرفت. ثنا طاهرخانی در منفی ۷۵ کیلوگرم مدال طلا گرفت. صبا هاشمی در منفی ۷۰ کیلوگرم مدال برنز گرفت. در بخش تالو ریحانه خلیلیان یک مدال طلا در فرم چیانگ شو و یک مدال نقره در فرم جین شو گرفت. بدین ترتیب دختران ووشو کار دانشگاه تهران با کسب مدال‌های ارزشمند این دوره از مسابقات مقام اول را برای خود کسب کردند. مربیگری تیم را فاطمه ویسی و سرپرستی تیم را نرگس ضیایی در این دوره از مسابقات بر عهده داشتند.

کاروان دانشگاه تهران با نام "پیشگامان پیشرفت" و با شعار "کوشش، ایثار و پیشرفت" در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور سال 1403 حضور یافت.

مصاحبه با تیم ووشو دختران