قهرمانی تیراندازان (تفنگ و تپانچه) دختر دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد کشوری

۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۰ کد : ۴۲۹۹۶ خبر رویدادهای جاری
کاروان ورزشی دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور – اصفهان۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، تیراندازان دختر دانشگاه تهران  در مجموع تیمی تفنگ و تپانچه مقام اول را کسب نمودند. لعیا محمدی در ماده تپانچه به مدال خوش عیار طلا دست یافت. در تپانچه تیمی لعیا محمدی، فاطمه بغدادی و سارا نوروزی  مدال برنز کسب کردند. در تفنگ تیمی، خانم‌ها مریم مرادی، معصومه ربانی نیا و پریسا اسماعیلی مدال برنز کسب کردند. ورزشکاران این بخش؛ مریم مرادی، معصومه ربانی نیا، پریسا اسماعیلی هستند که با مربیگری رقیه اله کرم و سرپرستی بهاره مومنیان عنوان قهرمانی رشته را به دانشگاه تهران هدیه دادند.

کاروان دانشگاه تهران با نام "پیشگامان پیشرفت" و با شعار "کوشش، ایثار و پیشرفت" در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور سال 1403 حضور یافت.