دختران والیبالیست دانشگاه تهران با تلاشی خستگی ناپذیر و بدون هیچ باختی در قله قرار گرفتند

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۴ کد : ۴۲۹۷۹ خبر رویدادهای جاری
در ادامه مسابقات المپیاد ورزشی در اصفهان دختران والیبالیست دانشگاه تهران در پایان روز پنجم رقابت‌ها مقام قهرمانی مسابقات را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندستی، در ادامه  مسابقات المپیاد ورزشی در اصفهان کاروان ورزشی دانشگاه تهران در پایان روز ششم قهرمانی دختران والیبالیست دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد ورزشی کشور تثبیت شد. ورزشکاران تیم؛ سها ابوالحسنی، زهرا صالحی، الهه سادات موسوی، زهرا ترابی، نگین رضائیان، لیلا معینی، مبینا سجادی، زهرا اکبری، فاطمه درجی،  یگانه علی آبادی، مطهره علی عرب و صالحه قوی اندام با تلاشی خستگی ناپذیر و بدون هیچ باختی در قله قرار گرفتند.  تیم والیبال با مربیگری مریم سرمست و سرپرستی الهام بهرامی در بازی فینال مقابل تیم دانشگاه ارومیه مقتدرانه پیروز میدان شد و عنوان قهرمانی مسابقات را کسب کرد.

کاروان دانشگاه تهران با نام "پیشگامان پیشرفت" و با شعار "کوشش، ایثار و پیشرفت" در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور سال 1403 حضور دارد.

قسنتی از مسابقات دختران والیبالیست

قسنتی از مسابقات دختران والیبالیست در فینال