کاروان ورزشی دانشگاه تهران همچنان پیروز و میدان دار

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۷ کد : ۴۲۹۷۵ خبر رویدادهای جاری
در ادامه مسابقات المپیاد ورزشی در اصفهان کاروان ورزشی دانشگاه تهران در پایان روز ششم رقابت‌ها همچنان پیروز و میدان دار مسابقات است
کاروان ورزشی دانشگاه تهران همچنان پیروز و میدان دار

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندستی، در ادامه  مسابقات المپیاد ورزشی در اصفهان کاروان ورزشی دانشگاه تهران در پایان روز ششم رقابت‌ها پیروز و میدان دار مسابقات است. در پایان دور چهارم رقابت‌ها تداوم صدرنشینی تیم شطرنج دختران ثمره تلاش شطرنج بازان دختر دانشگاه تهران است.  تیم شایسته دانشگاه تهران از ابتدای شروع رقابت‌های ماده استاندارد، به ترتیب دانشگاه های یزد، آموزش عالی زند شیراز، فردوسی مشهد و صنعتی شریف را قاطعانه  شکست داد و مدعی اول کسب عنوان قهرمانی است. اعضا تیم: آناهیتا غلامی  اوریمی، پرنیان قمی، آناهیتا زاهدی فر، فاطمه ساداتی فر، که با مربیگری محمد ابراهیم زاده و سرپرستی فرخ عزیزی هدایت می شوند.

تیم فوتسال دختران دانشگاه تهران روی دور برد قرار گرفت. پیروزی ارزشمند تیم فوتسال دختران تیزپای دانشگاه تهران بر تیم دانشگاه تبریز با بازی زیبا و کسب نتیجه دو برصفر. این تیم در نمایشی درخشان برخاسته از عزم دسته جمعی و سعی و کوشش ستودنی، تیم رقیب را در نبردی سخت شکست داد و زنگ خطر را برای تمامی رقبا به صدا درآورد. در این رویداد هردو گل را آمنه عابد کیش به ثمر رساند. تیم با مربیگری فرحناز امیرشقاقی و سرپرستی سهیلا ضیابری هدایت می‌شود.

صعود مقتدرانه هندبالیست های پسر دانشگاه تهران به نیم نهایی. تیم هندبال دانشگاه تهران در مرحله حذفی ۳۱_۲۹ از سد دانشگاه مازندران گذشت و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

قهرمانی دختران والیبالیست دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد ورزشی کشور. ورزشکاران تیم؛ سها ابوالحسنی، زهرا صالحی، الهه سادات موسوی، زهرا ترابی، نگین رضائیان، لیلا معینی، مبینا سجادی، زهرا اکبری، فاطمه درجی،  یگانه علی آبادی، مطهره علی عرب و صالحه قوی اندام.

تیم والیبال با مربیگری مریم سرمست و سرپرستی الهام بهرامی در بازی فینال مقابل تیم دانشگاه ارومیه مقتدرانه پیروز میدان شد.

بدمینتون بازان دختر دانشگاه تهران با بردهای شیرین روز خود را سپری کردند. بدمینتون باز دانشگاه تهران چهار بریک دانشگاه شیراز را شکست دادند و در بازی دوم خود سه بر صفر از سد دانشگاه شریف گذشتند. اعضای تیم بدمینتون را نرگس افشاری، فاطمه صادقی، ساره امینیان، حدیث قهرمانی، یاسمن متاجی و پرنیا نبوی تشکیل می‌دهند که با مربیگری بهاره محمودیه و سرپرستی سهیلا ضیابری هدایت می‌شوند.

دختران توانمند هندبالیست دانشگاه تهران، با نتیجه ده بر صفر با دانشگاه باهنر کرمان به برتری دست یافتند. مربیگری تیم با آزاده گیلانی و سرپرستی تیم را ندا خوش خبری برعهده دارد.

تیم دختران دومیدانی دانشگاه تهران در روز اول رقابت‌ها، با کسب مدال خوشرنگ طلایی توسط فائزه آشورپور در صد متر سرعت، کسب مدال برنز توسط نجمه زرگری خوزانی در رشته پرتاب وزنه و امتیاز مقام پنجمی در هشتصد متر توسط راضیه یعقوبی  به کار خود پایان دادند تا روز دوم رقابت‌های خود را با کسب مدال‌های جدید ادامه دهند. مربی تیم سمانه خمارباقی و سرپرست تیم الهام‌ خوش خبری هدایت تیم را بر عهده دارند.

کاروان دانشگاه تهران با نام "پیشگامان پیشرفت" و با شعار "کوشش، ایثار و پیشرفت" در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور سال 1403 حضور دارد.

مصاحبه با بسکتبالیستهای پسر

مصاحبه با بسکتبالیستهای دختر