مدال طلا و نقره تنیس روی میز دوبل پسران به دانشگاه تهران رسید

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۹ کد : ۴۲۹۶۳ خبر رویدادهای جاری
کاروان ورزشی دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد دانشجویان سراسر کشور – اصفهان ۱۴۰۳
مدال طلا و نقره تنیس روی میز دوبل پسران به دانشگاه تهران رسید

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، در ادامه رقابت‌های دانشجویی در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی کشورمدال طلا و نقره تنیس روی میز دونفره به دانشگاه تهران رسید. در جریان مسابقات دو نفره(دوبل) تنیس روی میز دوتیم دانشگاه تهران در فینال رو در روی هم قرار گرفتند. در این مسابقه تیم الف دانشگاه تهران با ترکیب امیر علی و امیرحسین آدمی نژاد با نتیجه ۳_۰ از تیم ب دانشگاه تهران با ترکیب محمد امین حنطه و امیر رضا خاکی پیشی گرفت. سرپرست تیم بر عهده کیوان شکری و مربی تیم صالح ملکی، هدایت تیم را بر عهده دارند.

کاروان دانشگاه تهران با نام "پیشگامان پیشرفت" و با شعار "کوشش، ایثار و پیشرفت" در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور سال 1403 حضور دارد.

مصاحبه با بازیکنان