کسب مدال نقره برای دختران تکواندو کار دانشگاه تهران

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۲ کد : ۴۲۹۳۴ خبر رویدادهای جاری
کسب مدال نقره برای دختران تکواندو کار دانشگاه تهران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی کشور – اصفهان ۱۴۰۳
کسب مدال نقره برای دختران تکواندو کار دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، در ادامه مسابقات کاروان دختران دانشگاه تهران در دانشگاه صنعتی اصفهان، دختران تکواندو کار دانشگاه با اختلاف امتیاز ناچیز و با کسب یک مدال نقره به کار خود پایان دادند. همچنین صبا عالیشاه در رشته پومسه اجرای فرم را انجام داد و پنجم شد. در نهایت مقام اول دانشگاه رجا، مقام دوم راحله زینالی دانشگاه تهران و مقام سوم مشترک دانشگاه تبریز - دانشگاه زند شیراز ثبت شد. تیم تکواندو با مربیگری معصومه حجتی فرید و سرپرستی خانم عیسایی در این رقابت‌ها حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، دانشگاه تهران با نام "پیشگامان پیشرفت" و با شعار "کوشش، ایثار و پیشرفت" در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور حضور دارد.