کاروان ورزشی دانشگاه تهران با کسب مدال‌های رنگارنگ در پایان روز سوم

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۲ کد : ۴۲۹۱۰ خبر رویدادهای جاری
گزارش دکتر نوری مدیرکل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران در پایان روز سوم رقابت‌های شانزدهمین المپیاد ورزشی کشور - اصفهان
کاروان ورزشی دانشگاه تهران با کسب مدال‌های رنگارنگ در پایان روز سوم

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، دکتر نوری مدیرکل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران در پایان روز سوم رقابت‌های اصفهان گفت: دختران در رشته های شنا و تنیس روی میز بسیار موفق عمل کردند و مدال های خوشرنگ شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی کشور را دریافت کرده اند.تیم های دیگر نیز به مرحله بعد خود صعود کرده اند که نتایج آن اعلام خواهد شد. ایشان همچنین یادآوری کرد که کاروان دانشگاه تهران با نام "پیشگامان پیشرفت" و با شعار "کوشش، ایثار و پیشرفت" در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور حضور دارد.