درخشش دختران دانشگاه تهران در اولین روز مسابقات شانزدهمین المپیاد کشوری

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۱ کد : ۴۲۸۸۳ خبر رویدادهای جاری
گزارش اولین روز مسابقات دختران در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی کشور - اصفهان
درخشش دختران دانشگاه تهران در اولین روز مسابقات شانزدهمین المپیاد کشوری

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، اولین روز مسابقات دختران دانشگاه تهران روز سه شنبه 16 مرداد ماه با درخشش تیمهای دانشگاه تهران طی شد. شانزدهیمن المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان کشور با حضور ۶۰۰۰ ورزشکار دانشجو از سراسر کشور از ۱۵ تا ۲۵ در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

تنیس روی میز در مجموع تیمی خانمها، شایسته باقری فرد، کیانا قصری، آنا کشیشی، یگانه شاوردی؛ با مربیگری مریم معظمی علی شاه و سرپرست تیم فاطمه عادلی منش سه بازی تیمی انجام دادند که برنده شده و به یک چهارم راه یافتند.

تیم تکواندوبا مربیگری معصومه حجتی فرید و سرپرستی خانم عیسایی، ورزشکار زهرا ذوالقدر در بازی اول قرعه استراحت افتاد و بازی دوم به مهشید داوری از دانشگاه بجنورد باخت.

تیم هندبال با ورزشکاران؛ گل چهره حیدری، هانیه بهنام، انیس قانع پسند، زینب اردستانی، رقیه محمدی، شکیلا زارع، فاطمه مختاری، فاطمه طیبی، سارا شعبانی، تینا جهان پرور، اسما رستمی، عرفانه مومنی نسب، زهراسادات حسینی، با مربیگری آزاده گیلانی و سرپرست تیم معصومه خوش خبری.

در تیم شنا ورزشکاران؛ آریانا کاتبی، سارا پیشور فرش، راسپینا قویدل و روژان اللهی مسابقه دادند. آریانا کاتبی  در ۲۰۰ مترآزاد ...مقام دوم را کسب کرد. روژان اللهی در ۵۰۰ متر قورباغه....مقام دوم را کسب کرد ودر ۴×۵۰ متر آزاد تیمی ....مقام دوم کسب گردید. این تیم با مربیگری سپیده لطیفی و سرپرست تیم مهدیه شبانی، در مجموع  مقام اول را کسب کردند.

تیم والیبال با نفرات؛ سها ابوالحسنی، زهرا صالحی، الهه سادات موسوی، زهرا ترابی، نگین رضائیان، لیلا معینی، مبینا سجادی، زهرا اکبری، فاطمه درجی،  یگانه علی آبادی، مطهره علی عرب و صالحه قوی اندام با مربیگری مریم سرمست و سرپرستی الهام بهرامی وارد میدان شد. دانشگاه تهران با دانشگاه رازی کرمانشاه مسابقه داد و با نتیجه دو برصفر به پیروزی دست یافت.

کاروان دانشگاه تهران با نام «پیشگامان پیشرفت» و با شعار «کوشش، ایثار، پیشرفت» در این دوره از مسابقات حضور یافته است.