نماهنگ اولین روز از مسابقات دختران درشانزدهمین المپیاد کشوری - اصفهان

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۳ کد : ۴۲۸۸۲ خبر رویدادهای جاری
قاب اولین روز از مسابقات دختران درشانزدهمین المپیاد فرهنگی ورشی کشور - اصفهان
نماهنگ اولین روز از مسابقات دختران درشانزدهمین المپیاد کشوری - اصفهان

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، شانزدهمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان کشور با حضور ۶۰۰۰ ورزشکار دانشجو از سراسر کشور، از ۱۵ تا ۲۵ در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.  کاروان دانشگاه تهران با ۳۵۰ ورزشکار، مربی و سرپرست بزرگترین کاروان ورزشی اعزامی به این المپیاد است. کاروان ورزشی دانشگاه تهران در این دوره از مسابقات در ۱۵ رشته ورزشی پسران و ۱۳ رشته ورزشی دختران حضور دارند.

کاروان دانشگاه تهران با نام «پیشگامان پیشرفت» و با شعار «کوشش، ایثار، پیشرفت» با بدرقه دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر مهدی شهبازی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران عازم این دوره از مسابقات شد.

تمرینات تیم های ورزشی

تیم تنیس روی میز