۰۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۳۴ کد : ۴۲۸۰۷ خبر رویدادهای جاری

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه، دوشنبه 8 مرداد ماه سال جاری نشست و همفکری مدیرکل ورزش و تندرستی دانشگاه با سرپرستان و مربیان شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور برگزار شد.

دکتر نوری مدیرکل ورزش و تندرستی دانشگاه، ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه با تمسک بر فرموده حضرت امیر (ع) رعایت نظم و انضباط عمومی را یادآوری کرد و خاطر نشان  کرد که رفتار حرفه‌ای و اخلاقی  از مهمترین اولویت‌‌ها برای تیم‌های ورزشی دانشگاه تهران است.

همچنین در این نشست  دکتر کشاورز سرپرست کل کاروان، دکتر شیرزاد سرپرست کاروان دختران و حبیب علیزاده سرپرست کاروان پسران به نکاتی پیرامون آئین نامه‌ها اشاره کرده و توضیحات لازم را یادآوری نمودند.

در ادامه جلسه هریک از حاضرین ضمن معرفی خود مواردی را پیشنهاد کردند که در نهایت مورد بررسی قرار گرفت. دراین جلسه همفکری که در سالن امیرکبیر معاونت فرهنگی دانشگاه تهران برگزار شد 60 نفر از مسئولین، سرپرستان و مربیان حضور داشتند.