۰۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۸ کد : ۴۲۸۰۴ خبر رویدادهای جاری
بازدید رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه تهران از تمرینات تیم والیبال اعزامی به شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور– به میزبانی دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، شامگاه دوشنبه 8 مرداد ماه  آقایان دکتر مقیمی رئیس دانشگاه تهران به همراه دکتر شهبازی معاون فرهنگی، دکتر وجهی معاون دانشجویی، دکتر سارویی نسب مدیر کل حقوقی، دکتر غفوریان مدیر کل سرمایه گذاری، محمد حسین حاج ابراهیمی معاون حوزه ریاست و دکتر نوری مدیر کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران از تمرینات تیم والیبال دانشجویی بازدید کردند و با بازیکنان این تیم گفتگو کردند.

در این دیدار دکتر مقیمی ضمن آرزوی موفقیت دانشجویان در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور، ابراز امیدواری کردند که بازیکنان شایسته تیم والیبال دانشگاه تهران بتوانند به بهترین شکل ممکن و با رعایت اصول اخلاقی در مسابقات حضور داشته باشند. باتوجه به  علاقمندی ویژه‌ رئیس دانشگاه به ورزش دانشجویی، ایشان اذعان کردند همه تلاش خود را برای حمایت مادی و معنوی از ورزشکاران دانشگاه به کار خواهند گرفت. در این دیدار همچنین سید امیر حسینی پویا کاپیتان تیم والیبال دانشگاه ضمن تشکر از حضور اعضای هیات رئیسه ابراز امیدواری کرد که تیم والیبال دانشگاه تهران بتواند عنوان قهرمانی شانزدهمین المپیاد ورزشی کشور را کسب کنند.