دانشگاه تهران عنوان سوم تیمی مسابقات شطرنج دانشجویان را در المپیاد دانشجویان بین الملل کسب کرد

۰۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۴ کد : ۴۲۷۵۳ خبر رویدادهای جاری
دانشگاه تهران عنوان سوم تیمی  مسابقات شطرنج دانشجویان را در المپیاد دانشجویان بین الملل کسب کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی،  دانشگاه تهران عنوان سوم تیمی  مسابقات شطرنج دانشجویان را در المپیاد دانشجویان بین الملل کسب کرد.

در این رقابت‌ها ۵۰ بازیکن دختر و پسر از کشورهای ترکیه، هند، نیجریه، افغانستان، عراق و سوریه در قالب ۱۴ تیم در دو ماده رپید و برق آسا با هم به رقابت پرداختند.

در ماده برق آسای این رقابت‌ها، تیم دو نفره دانشگاه تهران متشکل از رضا ابراهیمی و نجیب الله دریابی دست به کار بزرگی زد و در حضور تیم های کامل ( ۴ نفره ) سایر دانشگاه‌ها با شایستگی عنوان سوم را بدست آورد.

این رویداد ورزشی به عنوان دومین المپیاد دانشجویان بین الملل به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی در شهر قزوین برگزار شد.