مسابقات جشنواره ورزشی بهاره دانشکدگان هنرهای زیبا

۰۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۳ کد : ۴۲۷۲۲ خبر رویدادهای جاری
مسابقات بسکتبال سه نفره در بخش پسران و در قالب جشنواره ورزشی بهاره در دانشکدگان هنرهای زیبا برگزار شد
مسابقات جشنواره ورزشی بهاره دانشکدگان هنرهای زیبا

به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و تندرستی، مسابقات بسکتبال سه نفره  در بخش پسران و در قالب جشنواره ورزشی بهاره در دانشکدگان هنرهای زیبا برگزار شد.

در این مسابقات دانشجویان از دانشکدگان / دانشکده‌های هنرهای زیبا، فنی، علوم ورزشی  و تندرستی، علوم پایه، پزشکی، اقتصاد، حقوق و علوم سیاسی و ادبیات و علوم انسانی در قالب 12 تیم حضور داشتند و پس از مسابقات از نفرات برتر تقدیر به عمل آمد.

تیم‌های برتر این رویداد ورزشی عبارتند از؛ تیم فنی 2 مقام اول، تیم فنی 1 مقام دوم و علوم پزشکی مقام سوم

سرپرست مسابقات دانشکدگان هنرهای زیبا: کبری وهابی