تفاهم نامه اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران با فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۷ کد : ۴۲۵۸۸ خبر رویدادهای جاری

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، تفاهم نامه میان فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی و اداره کل ورزش و تندرستی دانشگاه تهران منعقد گردید.

دکتر نوری مدیرکل ورزش و تندرستی دانشگاه گفت؛ در این طرح تلاش می گردد در راستای اهداف این اداره کل و گسترش ورزش، دانشجویان و دانشگاهیان فضا و فرصت بیشتری برای آشنایی با رشته‌های غیر رایج داشته باشند و در خلال دیگرمسابقات از استعدادهای برتر این رشته ورزشی به منظور حضور در مسابقات کشوری و بین المللی استفاده شود. در این تفاهم نامه برگزاری کارگاه‌های مشترک علمی آموزشی، دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت، برگزاری دوره‌های مربیگری و داوری و بهره‌مندی اهالی دانشگاه از فضاهای ورزشی فدراسیون اسکی برای گسترش این ورزش تاکید شده است.

همچنین؛ دکتر نظریان رئیس فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی ضمن قدردانی از دعوت ایشان به دانشگاه تهران، عنوان کرد؛ با برگزاری دوره‌های مشترک و کلاس‌های مربیگری و داوری و نیز برگزاری همایش‌های علمی و بین المللی می‌توان شاهد رشد و توسعه این شته ورزشی بود.