تمرینات تیم فوتبال دانشگاه تهران جهت حضور در مسابقات کشوری

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۱ کد : ۴۲۲۳۶ خبر رویدادهای جاری
تمرینات تیم فوتبال دانشگاه تهران جهت حضور در مسابقات کشوری

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی، تیم فوتبال دانشگاه تهران جهت حضور در مسابقات کشوری به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود تمرینات خود را به صورت فشرده ادامه می‌دهد.

تیم دانشگاه تهران با مربیگری آقای فرشاد کرمی، هشتمین جلسه تمرینی خود را در قالب یک بازی تدارکاتی روز پنجشنبه 31/03/1403 پشت سر گذاشت.

دراین بازی تدارکاتی، تیم فوتبال دانشگاه تهران میزبان تیم امید شمیران بود که در پایان بازی، تیم دانشگاه تهران با نتیجه دو بر یک برنده این میدان بود. این بازی راس ساعت 17 در زمین چمن شماره 2 دانشکده علوم ورزشی و تندرستی برگزار شد. در این دیدار 56 دانشجو برای تمرینات حضور داشتند.

تیم داوری: آقایان محسن باقرزاده ، مهدی مظفریان و محمد علی خسروی

سرپرست تیم: کیوان شکری