۳۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۵ کد : ۴۲۲۰۹ خبر رویدادهای جاری
مسابقات شوت بسکتبال خانم ها در جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه تهران – گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و شهدای خدمت

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی؛ در ادامه مسابقات جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه تهران گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و شهدای خدمت، مسابقات شوت بسکتبال خانم ها در تاریخ 23 خرداد ماه در سالن شماره یک  این اداره کل ساعت 10 صبح برگزار گردید.

در این دوره از مسابقات همکاران ورزشکار از دانشکدگان/دانشکده/ واحدهای؛ اداره کل امور مالی، اداره کل منابع انسانی،ادبیات و علوم انسانی، حقوق و علوم سیاسی و فنی حضور داشتند.

تیم‌های برتر:

نام و نام خانوادگی