تمرینات انتخابی تیم فوتبال دانشگاه تهران جهت حضور در مسابقات کشوری

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۶ کد : ۴۲۱۱۵ خبر رویدادهای جاری
تمرینات انتخابی تیم فوتبال دانشگاه تهران جهت حضور در مسابقات کشوری

به گزارش اداره کل ورزش و تندرستی، مسابقات قهرمانی فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به میزبانی دانشگاه شاهرود- زمان 30 تیر1403 برگزار خواهد شد. در این رویداد ورزشی که با هدف حضور در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی برگزار می‌شود، تیم‌ها و نفرات برتر انتخاب خواهند شد.

بدینوسیله از کلیه دانشجویان دانشگاه تهران که دارای تخصص در رشته فوتبال می باشند جهت حضور در تمرینات انتخابی و شرکت در مسابقات قهرمانی کشور دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی که به میزبانی دانشگاه شاهرود در تاریخ  30 تیر 1403 برگزار می گردد دعوت به عمل می آید .

زمان تمرینات انتخابی:

روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 10 تا 12

پنجشنبه ساعت 17 تا 19

زمین چمن دانشکده علوم ورزشی و تندرستی (خیابان کارگر شمالی، بعد از بزرگراه جلال آل احمد، دانشکده علوم ورزشی و تندرستی)

به منظور کسب اطلاعات بیشتر با جناب آقای شکری تماس حاصل فرمایید:   09192248073