تاسیس باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه تهران

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۵ کد : ۴۲۱۰۱ خبر رویدادهای جاری
با توجه به مصوبه هیات رئیسه محترم دانشگاه، باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه تهران تاسیس گردید
تاسیس باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی؛ با توجه به مصوبه هیات رئیسه محترم دانشگاه ، باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه تهران تاسیس گردید.

دکتر نوری مدیر کل ورزش و تندرستی دانشگاه در این مورد گفت؛ هدف از تاسیس باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه تهران ترویج روح همدلی، صمیمیت، مشارکت در فعالیت های ورزشی، ترغیب دانشجویان و کارکنان به ورزش حرفه ای در کنار توسعه ورزش همگانی، تربیت نسل جوان برای کشوری آباد و با ایمان، فراهم کردن زمینه بهره وری هر چه بیشتر دانشجویان و کارکنان از طریق روحیه تعاون، ترویج برنامه های فرهنگی و پرسازی بهینه اوقات فراغت دانشجویان و کارکنان همچنین حضور در عرصه های بین المللی از طریق دیپلماسی فرهنگی و ورزشی، شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی دانشجویان و کارکنان و فرزندان اعضای خانواده بزرگ دانشگاه تهران، تشکیل آکادمی های حرفه ای، گسترش فرهنگ و منش پهلوانی و گسترش درآمدهای مالی می باشد.