۲۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۱ کد : ۴۲۱۰۰ خبر رویدادهای جاری
مسابقات بدمینتون خانم ها در جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه تهران – گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و شهدای خدمت

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ در ادامه مسابقات جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه تهران گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و شهدای خدمت، مسابقات بدمینتون خانم ها در تاریخ 23 خرداد ماه در سالن شماره دو ساعت 10 صبح برگزار گردید.

در این دوره از مسابقات همکاران ورزشکار از دانشکدگان/دانشکده/ واحدهای؛ اداره کل امور مالی، فارابی، اداره کل منابع انسانی،ادبیات و علوم انسانی، اداره کل رفاه و سلامت و فنی حضور داشتند.

نفرات برتر بخش انفرادی:

مقام اول: اعظم کاظمی (دانشکدگان فنی)

مقام دوم: خدیجه خاکسار(امور مالی)

مقام سوم: لیلا برازش (اداره رفاه وسلامت)

مسئول فنی: فاطمه بهرامی

سرپرست رشته: سهیلا ضیابری