۲۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۵۱ کد : ۴۲۰۷۱ خبر رویدادهای جاری
مسابقات هفت سنگ خانم ها درجشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه تهران – گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و شهدای خدمت

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ این مسابقات در روز سه شنبه مورخ 22/03/1403  در سالن شماره یک اداره کل تربیت بدنی با حضور همکاران ورزشکار برگزار گردید.

در این دوره از مسابقات همکاران ورزشکار از دانشکدگان/دانشکده/ واحدهای؛ اقتصاد، ادبیات و علوم انسانی، هنرهای زیبا، علوم ورزشی و تندرستی،  علوم، فنی، حقوق و علوم سیاسی و اداره کل پشتیبانی  حضور داشتند.

پس از پایان مسابقات نتایج به شرح زیر اعلام گردید:

نام و نام خانوادگی

نام دانشکده/ دانشکدگان/ واحد