تغییر نام اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران به اداره کل ورزش و تندرستی

۲۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۲۷ کد : ۴۲۰۶۶ خبر رویدادهای جاری
تغییر نام اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران به اداره کل ورزش و تندرستی

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و تندرستی؛ با توجه به مصوبه هیات رئیسه محترم دانشگاه  و تغییر ماموریت آن، همچنین اهمیت موضوع تندرستی، این اداره کل که تا به حال "اداره کل تربیت بدنی" نام داشت به "اداره کل ورزش و تندرستی" تغییر نام داد و بر این اساس چارت سازمانی آن اصلاح و بهینه گردید.

در این راستا دکتر نوری مدیر کل ورزش و تندرستی دانشگاه یادآوری نمودند هدف از این تغییر توجه به بعد سلامت و تندرستی در کنار سایر ماموریت های این اداره کل می باشد که می توان به توسعه تندرستی اهالی دانشگاه از طریق فعالیت های ورزشی  اشاره کرد. همچنین این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ابراز امیدواری کردند بتوان با اصلاحات صورت گرفته در چارت سازمانی و رویکرد جدید این اداره کل به این مهم دست پیدا کنند.