جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه تهران

۲۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۷ کد : ۴۲۰۲۸ خبر رویدادهای جاری
مسابقات دارت آقایان در جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه تهران – گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و شهدای خدمت
جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی؛ اولین روز از مسابقات جشنواره فرهنگی ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه تهران گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و شهدای خدمت با مسابقات دارت آقایان در تاریخ 20 خرداد ماه در سالن شماره یک ساعت 10 صبح در رشته های تیمی و انفرادی آغاز گردید.

در این دوره از مسابقات همکاران ورزشکار از دانشکدگان/دانشکده/ واحدهای؛ کشاورزی و منابع طبیعی،ادبیات و علوم انسانی، امور مالی، تربیت بدنی، علوم، فنی، ژئوفیزیک و منابع انسانی حضور داشتند.

عناوین کسب شده انفرادی :

مقام اول: محمد شهرابی فراهانی-دانشکده ادبیات و علوم انسانی