۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۵ کد : ۴۱۷۶۲ خبر رویدادهای جاری
کارگاه آموزشی "دستیاری سرپرستی تیم‌ها و کاروان‌های ورزشی" ویژه دانشجویان، سرپرستان و مربیان تیم های ورزشی دانشگاه تهران
کارگاه آموزشی  "دستیاری سرپرستی تیم‌ها و کاروان‌های ورزشی" ویژه دانشجویان، سرپرستان و مربیان تیم های ورزشی

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، دبیرخانه هیات ورزش های دانشگاهی استان تهران در نظر دارد  کارگاه آموزشی  ((دستیاری سرپرستی تیم‌ها و کاروان‌های ورزشی)) ویژه دانشجویان، سرپرستان و مربیان محترم تیم‌های ورزشی برگزار کند.

این کارگاه ورزشی از ساعت ۸:۳۰  الی ۱۱ مورخ ۱۴۰3/۳/۷ درسالن آمفی تئاتر دکتر خالدان دانشکده علوم ورزشی وتندرستی دانشگاه تهران واقع در کارگر شمالی، بعد از بزرگراه جلال آل احمد برگزار می‌گردد. از علاقمندان دعوت می‌شود جهت حضور در کارگاه با کارشناس ورزش دانشکده خود هماهنگی لازم را به عمل آورند.