۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۴ کد : ۴۱۳۱۲ خبر رویدادهای جاری

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، جشنواره بهاره مسابقات ورزشی کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می‌شود. این رویداد ورزشی در بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد اجرا خواهد شد و زمان ثیت نام تا 26 اردیبهشت ماه خواهد بود.

رشته های تیمی شامل؛ والیبال 4*4، بسکتبال 3*3، فوتبال گل کوچک، تنیس روی میز، هفت سنگ و طناب کشی

رشته های انفرادی شامل؛ تنیس روی میز، فوتبال دستی، دارت، شطرنج، بدمینتون، شوت بسکتبال وشوت فوتسال

علاقمندان؛ برای ثبت نام به صورت آنلاین و یا حضوری به اطلاعات پوستر توجه فرمایند.