نشست و هم اندیشی  داوران و مربیان و کارشناسان ورزشی – ابتدای سال ۱۴۰۳

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۴ کد : ۴۰۹۵۷ خبر رویدادهای جاری
نشست و هم اندیشی  داوران و مربیان و کارشناسان ورزشی – ابتدای سال ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، نشست و هم اندیشی  داوران و مربیان ورزشی تیم‌های ورزشی اداره کل تربیت بدنی در تالار امیرکبیر معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد. این جلسه روز سه شنبه 28 فروردین ماه سال جاری با حضور مدیرکل تربیت بدنی برگزار شد.

در این نشست دکتر نوری، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران  ضمن خیرمقدم به حاضرین در خصوص ویژگی‌ها، شرایط اجرایی شانزدهمین المپیاد ورزشی، وضعیت تمرینات و اسکان تیم‌های ورزشی به نکاتی اشاره کردند و یادآور شدند با توجه به تاخیر در اجرای مسابقات توسط دانشگاه اصفهان؛ دانشگاه با مشکلات مالی متعددی جهت تامین غذا و اسکان دانشجویان روبرو خواهد شد. همچنین دکتر نوری پیشنهاد نمود که این جلسات طی ماه‌های آتی برای هماهنگی بیشتر برگزار شود.

در ادامه جلسه؛ مربیان، داوران و کارشناسان ورزشی به نکات مهمی به منظور ساماندهی بهتر برنامه های اجرایی به شرح زیر اشاره نمودند:

1. شرایط ایجاد افزایش فضای تمرینی
  2.  درخواست ایجا کمیته‌های اجرایی