قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات کشتی دانشگاه‌های منطقه یک کشور

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۴ کد : ۴۰۴۵۹ خبر رویدادهای جاری
قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات کشتی دانشگاه‌های منطقه یک کشور - انتخابی شانزدهمین المپیاد ورزشی کشور
قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات کشتی دانشگاه‌های منطقه یک کشور

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران، مسابقات کشتی پسران دانشگاه‌های منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

تیم های کشتی آزاد و فرنگی دانشگاه تهران در آخرین مسابقات منطقه ای(کسب سهمیه المپیاد ۱۴۰۳) در هر دو بخش عنوان قهرمانی را نصیب دانشگاه نمودند. این رقابت ها روز سه شنبه ۱۶ اسفند به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و تیم های آزاد و فرنگی به ترتیب با ۱۹۸ و ۱۹۲ امتیاز قهرمان شدند.

در این دوره از مسابقات 14 تیم از دانشگاه‌های؛ تهران، شهید بهشتی، شریف، امیرکبیر، علم و صنعت، خواجه نصیر، علامه طباطبایی، علوم قضایی، علوم انتظامی، صنایع هوایی، شهید رجایی، علمی کاربردی البرز، علمی کاربردی غرب تهران، علمی کاربردی شرق تهران حضور داشتند.

مقام آوران کشتی آزاد  دانشگاه تهران:

1.علیرضا زینی وزن ۵۷ کیلو طلا  2.جواد سراج وزن ۶۱نقره  3.اردوان سلیمانی وزن ۶۵کیلو نقره   4. علیرضا علیخانی وزن ۷۴ کیلوبرنز   5. علی رضایی وزن۷۹کیلوبرنز 6. هامون محمود جانلو وزن ۸۶کیلو  طلا   7.امیر محمد حیدری وزن ۹۲کیلو طلا   8. سید امید میرزاده وزن ۹۷کیلو برنز   9. سالار حبیبی وزن ۱۲۵کیلو طلا

مقام آوران کشتی فرنگی دانشگاه تهران:

1.حامد اردش وزن ۵۵کیلو نقره   2. وحید مرادی وزن ۶۰کیلو برنز   3. محمد صادق سلیمانیان وزن ۶۳کیلو نقره   4. نوید کرمی پور وزن ۶۷کیلو نقره   5. مهدی حسین زاده وزن ۷۲کیلو برنز   6. حسن بهروزی وزن ۷۷کیلو نقره   7. میثم زنگنه وزن ۸۷کیلو نقره   8. علیرضا قادری وزن ۸۲کیلو برنز   9. دانیال میرزائی وزن ۹۷کیلو طلا   10. محمد جواد موسی آبادی وزن ۱۳۰کیلو نقره

سرمربی تیم کشتی آزاد و فرنگی: حسن محمود آبادی

مربی کشتی آزاد: سجاد حبیبی