قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات بسکتبال دختران دانشگاه‌های منطقه یک کشور

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۹ کد : ۴۰۱۸۸ خبر رویدادهای جاری
قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات بسکتبال دختران دانشگاه‌های منطقه یک کشور - انتخابی شانزدهمین المپیاد ورزشی کشور
قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات بسکتبال دختران دانشگاه‌های منطقه یک کشور

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، مسابقات بسکتبال دختران منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. این رویداد ورزشی که همزمان با دهه مبارک فجر  شکل گرفت، طی 7 روز، در بازه 21 الی 30 بهمن ماه ۱۴۰۲در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید.

تعداد تیم های حاضر در این دوره از رقابت‌ها شامل 8 تیم از دانشگاه‌های؛ تهران، شهید بهشتی، صنعتی شریف، خواجه نصیر، علم و صنعت، رسام کرج، الزهرا  و خوارزمی بودند که در پایان عناوین تیمی  زیر به ترتیب کسب شد.

- مقام اول: دانشگاه تهران

-مقام دوم:  دانشگاه الزهرا

-مقام سوم:  دانشگاه شهید بهشتی

اسامی تیم بسکتبال دختران