قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات شنای دختران دانشگاه‌های منطقه یک کشور

۰۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۴ کد : ۴۰۱۲۳ خبر رویدادهای جاری
قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات شنای دختران دانشگاه‌های منطقه یک کشور- انتخابی شانزدهمین المپیاد دانشجویان کشور
قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات شنای دختران دانشگاه‌های منطقه یک کشور

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، مسابقات شنای دختران دانشگاه‌های منطقه یک کشور، انتخابی شانزدهمین المپیاد کشوری به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد. این رویداد ورزشی همزمان با دهه مبارک فجر روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 17 و 18 بهمن ماه ۱۴۰۲در استخر سرپوشیده دانشکده علوم ورزشی و تندرستی برگزار گردید.

در این دوره از رقابت‌ها 74 ورزشکار از 13 دانشگاه شامل؛ دانشگاه‌های تهران، فرهنگیان، شهید بهشتی، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، پیام نور، شریعتی، علم و صنعت، علامه طباطبایی، خواجه نصیر، الزهرا، خوارزمی و مالک اشتر حضور داشتند که بعد از اتمام مسابقات نتایج زیر حاصل شد.

عناوین کسب شده در این دوره از مسابقات:

دانشگاه تهران با کسب 389 امتیاز مقام اول

دانشگاه امیرکبیر با کسب 241 امتیاز مقام دوم