نتایج مسابقات تیراندازی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه یک کشور

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۹ کد : ۴۰۰۳۱ خبر رویدادهای جاری
نتایج مسابقات تیراندازی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه یک کشور- انتخابی شانزدهمین المپیاد دانشجویان کشور- انتخابی شانزدهمین المپیاد دانشجویان کشور
نتایج مسابقات تیراندازی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه یک کشور

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران، مسابقات تیراندازی دانشگاه‌های منطقه یک کشور، انتخابی شانزدهمین المپیاد کشوری به میزبانی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد. این رویداد ورزشی همزمان با اعیاد شعبانیه روز دوشنبه 30 بهمن ماه ۱۴۰۲در سالن  تیراندازی ساصد برگزار گردید.

در بخش پسران:

مقام دوم تیمی تفنگ بادی، مقام دوم تیمی تپانچه بادی  و مقام سوم انفرادی تفنگ بادی  برای دانشگاه تهران ثبت شد که در مجموع دانشگاه تهران در این رویداد ورزشی عنوان دوم مسابقات را به دست آورد.

اعضای تیم تیراندازی پسران:

حامد گیوتاج، امیرفانی، علی معینی، کامبیز موتاب، علی معبودی، مهدیار خطیبی

مربی: ابراهیم فتحی

سرپرست: بهیاد سوادکوهی

مسئول رشته: الهام بهرامی

در بخش دختران:

مقام اول تیمی تفنگ بادی، مقام سوم تیمی تپانچه بادی و مقام دوم انفرادی تپانچه بادی به دانشگاه تهران تعلق گرفت که در مجموع دانشگاه تهران در این دوره از رقابت‌ها در جایگاه دوم قرار گرفت.

اعضای تیم تیراندازی دختران:

نرجس امامقلی نژاد، پریسا اسمعیلی، مریم مرادی، فاطمه بغدادی، سارا نوروزی، سپیده اسدی

مربی: زهرا قپانوری

سرپرست: بهاره مومنیان