قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات فوتسال دختران دانشگاه‌های منطقه یک کشور

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۵ کد : ۴۰۰۳۰ خبر رویدادهای جاری
قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات فوتسال دختران دانشگاه‌های منطقه یک کشور - انتخابی شانزدهمین المپیاد ورزشی کشور
قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات فوتسال دختران دانشگاه‌های منطقه یک کشور

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، مسابقات فوتسال دختران منطقه یک کشور - انتخابی شانزدهمین المپیاد ورزشی کشور، به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد. این رویداد ورزشی که همزمان با اعیاد شعبانیه شکل گرفت، از تاریخ 23 بهمن شروع شد و تا  29 بهمن ماه ۱۴۰۲ادامه داشت. در این رقابت ورزشی دانشگاه تهران عنوان قهرمانی را کسب نمود و دانشگاه‌های الزهرا و شهید بهشتی به ترتیب مقام دوم و سوم را بدست آوردند.

در این مسابقات نگار پنج گنج به عنوان بهترین بازیکن، زینب کاظمی بهترین دروازه بان و آمنه عابد کیش به عنوان خانم گل از دانشگاه تهران برگزیده شدند.

اسامی بازیکنان تیم دانشگاه تهران:

آمنه عابدکیش، نگار پنج گنج،زهرا شریفی،زهرا ابراهیمی،نازنین جعفریان، زهره رخشان، فریا درخشانی،سارینا ستوده،مرجان فیروز بختیان،زینب کاظمی،درسا جمالی،فاطمه شادمانی

مربیان: فرحناز امیر شقاقی و صالحه صوفی

مسئول رشته و سرپرست: سهیلا ضیابری