قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات کاراته دختران منطقه یک کشور - انتخابی شانزدهمین المپیاد کشوری

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۸ کد : ۳۹۷۷۶ خبر رویدادهای جاری
قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات کاراته دختران منطقه یک کشور - مسابقات انتخابی برای حضور در شانزدهمین المپیاد کشوری

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران، مسابقات کاراته دختران منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد. این رویداد ورزشی که همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت، روز دوشنبه 16 بهمن ماه ۱۴۰۲در سالن شماره یک دانشگاه تهران برگزار گردید.

این مسابقات در دو بخش کاتا و کومیته برگزار شد و تیم دانشگاه توانست در مجموع با کسب ۳ مدال طلا، ۱ نقره و ۲ برنز مقام قهرمانی را کسب کند و جواز حضور در المپیاد شانزدهم که در تابستان ۱۴۰۳ در اصفهان برگزار می‌شود را بدست آورد.

مقام‌های انفرادی در بخش کومیته:

مقام اول وزن ۵۰ - کیلوگرم خانم نرگس السادات میراحمدی

مقام اول وزن ۵۵ - کیلوگرم خانم نسرین محمودی

مقام اول وزن ۶۸ - کیلوگرم خانم مبینا حیدری

مقام دوم وزن ۶۱ - کیلوگرم خانم زینب ترکیان دستجردی

مقام سوم وزن ۶۸ + کیلوگرم خانم مینا کیانی

مقام انفرادی در بخش کاتا:

مقام سوم کاتای انفرادی خانم سپیده امینی

مربی: سرکار خانم سمانه خوشقدم