قهرمانی دانشگاه تهران در مسابقات هندبال دختران منطقه یک کشور - انتخابی شانزدهمین المپیاد کشوری

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۹ کد : ۳۹۷۴۷ خبر رویدادهای جاری
قهرمانی در مسابقات هندبال دختران منطقه یک کشور - انتخابی شانزدهمین المپیاد کشوری

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران، مسابقات اجتماعی دختران منطقه یک در رشته هندبال به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار شد. این رویداد ورزشی که همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت، از تاریخ ۱۵ لغایت ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۲در سالن ایران دانشگاه الزهرا برگزار گردید. در پایان این مسابقات که به صورت دوره‌ای برگزار گردید تیم دانشگاه تهران به مقام قهرمانی این رقابت ها دست یافت.

در این رقابت‌ها خانم زهرا سادات حسینی از تیم دانشگاه تهران به عنوان بهترین بازیکن تکنیکی معرفی شد.

مقام‌های دوم و سوم این دوره از مسابقات به ترتیب به دانشگاه‌های الزهرا و شهید رجایی تعلق گرفت.

اسامی بازیکنان تیم هندبال دانشگاه تهران:

گلچهره حیدری، مطهره زارعی، زینب اردستانی جعفری، حانیه بهنامی، انیس قانع پسند، زهرا سادات حسینی، عرفانه مومنی، تینا جهان پرور، هانا لرستانی، ریحانه قناعتی، فائزه سعیدی زاده، رومنا بهرامی، ساراغزنوی  و محدثه طاهری

مربی رشته: شهناز میرشمشیری

مسئول رشته وسرپرست: بهنازصالح آبادی