نتایج مسابقات شوت گل کوچک بانوان هفدهمین جشنواره کارکنان گرامیداشت دهه مبارک فجر

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰ کد : ۳۹۶۹۲ خبر رویدادهای جاری
نتایج مسابقات شوت گل کوچک بانوان هفدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان گرامیداشت دهه مبارک فجر

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، مسابقات شوت گل کوچک کارکنان در بخش بانوان روز یکشنبه مورخ 08/11/ 1402 به مناسبت گرامیداشت دهه فجر در سالن شماره یک اداره کل تربیت بدنی برگزار شد.

این رویداد ورزشی با حضور همکاران ارجمند و تیم داوری ازپردیس/دانشکدگان/دانشکده ها/ مدیریت‌های؛ اداره کل تربیت بدنی، کشاورزی و منابع طبیعی، اقتصاد، فنی، ادبیات و علوم انسانی، حقوق و علوم سیاسی، علوم اجتماعی، علوم، امور مالی، برنامه ریزی و اداره کل آموزش برگزار شد و در پایان تیم های برتر به شرح ذیل معرفی شدند.

مسئول برگزاری مسابقات: زهره سفالی

نام و نام خانوادگی