نتایج مسابقات تیراندازی با تفنگ - هفدهمین جشنواره کارکنان دانشگاه گرامیداشت دهه مبارک فجر

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۳ کد : ۳۹۶۹۰ خبر رویدادهای جاری
نتایج مسابقات تیراندازی با تفنگ - هفدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه گرامیداشت دهه مبارک فجر
نتایج مسابقات تیراندازی با تفنگ  - هفدهمین جشنواره کارکنان دانشگاه گرامیداشت دهه مبارک فجر

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، مسابقات تیراندازی کارکنان روز دوشنبه مورخ 09/11/1402به مناسبت گرامیداشت دهه فجر در سالن تیراندازی پردیس دانشکده های فنی برگزار شد.

این رویداد ورزشی با حضور همکاران ارجمند و تیم داوری از پردیس/دانشکدگان/دانشکده ها/ مدیریت‌های؛ فنی، کشاورزی و منابع طبیعی، کتابخانه مرکزی، علوم، تجارت و مالیه، برنامه ریزی، روانشناسی و علوم تربیتی، ادبیات و علوم انسانی و امور مالی برگزار شد در پایان نفرات برتر به شرح ذیل مشخص شدند.

مسئول رشته و مسئول برگزاری : الهام بهرامی

نتایج مسابقات: