نتایج مسابقات تنیس روی میز خانم‌ها هفدهمین جشنواره کارکنان دانشگاه تهران گرامیداشت دهه فجر

۰۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۲ کد : ۳۹۴۵۲ خبر رویدادهای جاری

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، مسابقات تنیس روی میز خانم‌ها هفدهمین جشنواره کارکنان دانشگاه تهران گرامیداشت دهه فجر روز دوشنبه 2 بهمن ماه سال جاری برگزار شد.

در این مسابقات که در سالن شماره یک اداره کل تربیت بدنی برگزار گردید  همکاران ارجمند از دانشکدگان/دانشکده‌ها/واحدهای؛ اداره کل بهداشت و درمان، اداره کل کارگزینی و نیروی انسانی، اداره کل رفاهی، فنی، علوم، ادبیات و علوم انسانی و علوم اجتماعی حضور داشتند.

بعد از اجرای مسابقات در سالن شماره یک اداره کل تربیت بدنی نتایج زیر حاصل شد:

مقام اول: مریم خان بیگی از اداره کل بهداشت و درمان

مقام دوم: فرناز اکرمی از دانشکدگان فنی