هفدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه تهران

۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۲ کد : ۳۹۳۰۲ خبر رویدادهای جاری
هفدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه تهران – گرامیداشت دهه مبارک فجر
هفدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، هفدهمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه تهران از 30 دی ماه سال جاری آغاز خواهد شد.

دکتر نوری مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران، با اشاره به نقش بسیار مهم ورزش در افزایش سلامت و انرژی کارکنان، هفدهمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه را به عنوان  یک بخش از برنامه سلامت و رفاه کارکنان دانشگاه یاد کرد.

مدیرکل تربیت بدنی؛ جشنواره های ورزشی را بهانه‌ای عنوان کرد برای تحرک و پویایی همکاران فرهیخته دانشگاه تهران. دکتر نوری یادآوری کرد که جشنواره‌های ورزشی می‌تواند سنگ بنای یک حرکت نظام یافته برای تداوم ورزش در بین همکاران عزیز دانشگاه باشد و حاصل آن انرژی و سلامت بیشتر در خانواده دانشگاه تهران خواهد بود.

رشته‌های ورزشی هفدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه تهران عبارتند از:

بخش انفرادی: تنیس روی میز، پرتاب دارت ، تیراندازی با تفنگ ، شوت گل کوچک (خانم ها)

بخش تیمی: فوتسال (آقایان) داژبال (بانوان)

آئین نامه فنی و عمومی مسابقات