۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۴ کد : ۳۹۲۸۲ خبر رویدادهای جاری
نتایج مسابقات تیم فوتسال دختران در بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه تهران - یادواره شهدای دانشجو

به گزارش روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی، مسابقات فوتسال دختران بیستمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی در بازه 19 آذر تا  6 دی ماه برگزار گردید.

در این رویداد ورزشی که در سالن شماره دو اداره کل تربیت بدنی اجرا شد دانشجویان از دانشکدگان/ دانشکده های؛  علوم ورزشی و تندرستی، هنرهای زیبا، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم، فارابی،  حقوق و علوم سیاسی، ادبیات و علوم انسانی، مطالعات جهان، روانشناسی و علوم تربیتی و  زبان‌های خارجی حضور داشتند.

پس از انجام رقابت‌ها در 17 روز تیم های برتر به شرح ذیل مشخص شدند.

مسئول رشته: سهیلا ضیابری